Προειδοποίηση λέξη τυχαία εκτύπωση ένδυμα τσάντα συσκευασίας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προειδοποίηση τυχαία λέξη εκτύπωσης τσάντα συσκευασίας ενδυμάτων

Λεπτομέρειες συσκευασίας

Συσκευασία

300pcs ή 1000pcs ανά ρολό, με ένα 3andquot, χαρτί πυρήνα στο κέντρο του ρολού, κάθε ρόλος συσκευάζεται σε ένα εξωτερικό χαρτοκιβώτιο

Δείγμα λεπτομέρειες

Δείγμα κόστος

Ατύπωτη δείγματα είναι δωρεάν.
Για τα τυπωμένα δείγματα, θα συλλέξουμε πλάκες έξοδα ανάλογα με το διαφορετικό σχέδιο εκτύπωσης, και αυτό θα επιστραφεί σε εσάς, μόλις επιβεβαιωθεί η PO.

Αρχεία γραφικών

Τα αρχεία μορφής PDF ή AI

Δείγμα του χρόνου

7-10 ημέρες.Ένδυμα τσάντα συσκευασίας περιλαμβάνουν:
Ένδυμα τσάντα συσκευασίας ζώνη υποδεέστερη ταξινόμηση περιλαμβάνει πουκάμισο συσκευασίας ζώνη, ζώνη συσκευασίας ενδυμάτων, εσωρούχων συσκευασίας ζώνη, ζώνη συσκευασίας T-shirt και άλλες κατηγορίες υπο-βιομηχανία, με τη γενική κατάσταση, η ζώνη συσκευασίας ένδυσης χωρίζεται σε δύο μέρη, εντός και εκτός, και το άλλο με τη ζώνη του τερματικού συσκευασίας.


Γνωστών ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές από την προειδοποίηση λέξη τυχαία εκτύπωσης συσκευασίας τσάντα ενδυμάτων στην Κίνα, Kangle πλαστικά τώρα σας φέρνει προϊόντα υψηλής ποιότητας από την επαγγελματική εργοστάσιο. Αν πρόκειται να τη Χονδρική ποιότητα Πλαστικά προϊόντα, ελέγξτε τα εισαγωγικά μαζί μας τώρα και η προσαρμοσμένη υπηρεσία προσφέρεται επίσης.

Εξεταστική