Συσκευάζονται χαλαρά τυπωμένο σαφή παρθένο υλικό πλαστικό τροφίμων βαθμού βαρέως τύπου καταψύκτη σάκοι συσκευασίας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαλαρά πακετάρω τυπωμένο σαφή παρθένο υλικό πλαστικό βαρέως τύπου καταψύκτη συσκευασίας σάκοι


Όνομα ψωμιά και ψωμάκια τσάντα για τη συσκευασία τροφίμων
Πρώτη ύλη HDPE, LDPE
Σφράγιση andamp? χειριστεί θερμότητας σφραγίδα
Χρήση σούπερ-μάρκετ, κατάστημα λιανικής πώλησης, τμήμα καταστήματα, εμπορικό κέντρο, σούπερ μάρκετ, καθημερινό νοικοκυριό και ούτω καθεξής
Προσαρμόσετε συσκευασίας
Ελάχιστη παραγγελία 1 τόνο για κάθε μέγεθος
Παράδοση χρόνου συνήθως 15-25 ημέρες μετά τη σειρά που επιβεβαίωσε.
Εμπόριο όρος FOB QINGDAO ή CFR
Όρος πληρωμής T/T, L/C, PayPal, Δυτική Ένωση, μεσεγγύησης


Τροφίμων GradePackaging bagsshell να κάνει το φαγητό και το οξυγόνο, υδρατμούς, λεκέδες, όπως πρόληψη διήθηση είναι επίσης τα απαραίτητα στοιχεία του σχεδιασμού συσκευασίας. Κάποια συσκευασία περιλαμβάνει το ξηραντικό ή αναγωγικό μέσο για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής. Η συσκευασία κενού αέρος ή πηγαίνετε στον αέρα μέσα στην τσάντα είναι η κύρια μέθοδος συσκευασίας τροφίμων. Αποθηκεύστε τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια ζωής του καθαρό, φρέσκο και η ασφάλεια είναι η πρώτη λειτουργία του συσκευασία.


Γνωστών ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές των χαλαρό συσκευάζονται τυπωμένο σαφή παρθένο υλικό πλαστικό τροφίμων βαθμού βαρέως τύπου καταψύκτη συσκευασία τσάντες στην Κίνα, Kangle πλαστικά τώρα σας φέρνει προϊόντα υψηλής ποιότητας από την επαγγελματική εργοστάσιο. Αν πρόκειται να τη Χονδρική ποιότητα Πλαστικά προϊόντα, ελέγξτε τα εισαγωγικά μαζί μας τώρα και η προσαρμοσμένη υπηρεσία προσφέρεται επίσης.

Εξεταστική