Σπίτι > Σχετικά με εμάς

1.Πλήρης ενημέρωση

WEIFANG KANGLE PLASTICS CO., LTD ιδρύθηκε το 1998, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή διαφόρων ειδών πλαστικές σακούλες, όπως τσάντα σκουπιδιών, τσάντα τροφίμων, ταχυδρομική τσάντες, τσάντα ψώνια T-shirt, φιλανθρωπία τσάντα, σκουπίδια κατοικίδιο σάκο, ποδιά.

Με περισσότερα από 15 χρόνια πλαστικές σακούλες κάνοντας εμπειρία, είμαστε η πιο ανταγωνιστική και υψηλής ποιότητας κατασκευαστής πλαστικών τσαντών στην Κίνα. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με την αγορά της ΕΕ και την αμερικανική αγορά, όπως η TESCO, CARREFOUR, SAINSBURY, WOOLWORTHS και οι προμηθευτές των μεγάλων κατασκευαστών τακτικών γραμμών στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο για τα τελευταία 15 χρόνια, με αντικείμενα που προτιμούν να μην παράγουν οι ίδιοι. Μπορούμε να προμηθεύουμε τις πλαστικές σακούλες και τις επενδύσεις των δοχείων απορριμμάτων είτε με το δικό σας επώνυμο, τυπωμένο σύμφωνα με τα έργα τέχνης σας, είτε με το σχεδιασμό των πελατών, και είμαστε πλήρως εξοικειωμένοι με τις προσδοκίες ποιότητας και συσκευασίας των πελατών.

Βρισκόμαστε στην πόλη Weifang της επαρχίας Shandong της Κίνας. Η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα μας υπερβαίνει τους 12.000 μετρικούς τόνους. Έχουμε πιστοποιητικά ISO και BRC και επίσης περάσαμε τον εργοστασιακό έλεγχο SEDEX, BSCI. Είστε ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε, να ελέγξετε και να επιθεωρήσετε το εργοστάσιό μας.
Με βάση τα προϊόντα ποιότητας, την άριστη εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές και την ταχεία παράδοση, εγγυόμαστε ότι θα λάβετε επαγγελματικά προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή και καλή υπηρεσία πωλήσεων.

Χαιρετίζουμε θερμά όλους τους φίλους για να επικοινωνήσουμε μαζί μας και ειλικρινά ελπίζουμε ότι μπορούμε να έχουμε μαζί ένα πολύ καλύτερο μέλλον μαζί.

2.Το προϊόν μας
Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
Σκουπίδια σκουπιδιών σφραγίδων Star σφραγίδα, τσάντα για τα τρόφιμα, τσάντα αγορών T-shirt, τσάντα φιλανθρωπία, τσάντα απορριμμάτων κατοικίδιων ζώων, τσάντα πάνινων παιδιών, PE ποδιά, γάντι PE, σακούλα ένδυσης,

3. Ροή προϊόντων

4. Πιστοποιητικό μας
Πιστεύουμε πάντα ότι η επιτυχία της εταιρείας μας σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας όπως καθορίζονται στις κατευθυντήριες γραμμές ISO9001, BRC, SGS και το αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, περάσαμε τον εργοστασιακό έλεγχο BSCI, SEDEX και SGS.

5.Σύναλος Συνεργασίας
Tesco, Carrefour, Interplast, Helix, Fastenal

6. Εξοπλισμός δοκιμών

Πτώση δοκιμή dpart Δοκιμή ανθεκτικότητας
Ανιχνευτή μετάλλων

7.Ο έλεγχος ποιότητας
Δεδομένου ότι έχουμε πάρει ISO9001 και πιστοποιητικό BRC, έχουμε καθιερώσει το ολοκληρωμένο σύστημα QC.

1) Ποιοτικός έλεγχος πρώτων υλών και εξαρτημάτων
Δεν υπάρχουν εργαλεία για τον έλεγχο της πρώτης ύλης, μόνο από την πιστοποίηση προμηθευτών. Κάνετε τα δείγματα του νέου υλικού και δοκιμάστε τα δείγματα για να συγκρίνετε το αποτέλεσμα της δοκιμής με την παλιά αναφορά. Θα είναι εντάξει για την αποθήκη, αν τα αποτελέσματα εντός της ανοχής, Τυχαία έλεγχο του αξεσουάρ για να κρατήσει τα ελαττωματικά προϊόντα από την αποθήκη.

2) Αξιολόγηση εντολής
Όταν λάβουμε τις νέες παραγγελίες (νέα προϊόντα αντί για επαναλαμβανόμενες παραγγελίες), αν έχουμε τα δείγματα του αγοραστή, Δοκιμάζουμε την ποιότητα στην αίθουσα δοκιμών και καταγράφουμε και επίσης κάνουμε το counter δείγμα να δοκιμάσει και πάλι για να ανταποκριθεί στις δοκιμές των πελατών. Στη συνέχεια, στείλτε τα δείγματα μετρητών για επιβεβαίωση. Την ίδια στιγμή, κάνοντας όλα τα υλικά ανάμειξη φόρμουλα, την επεξεργασία των τεχνικών στο αρχείο. Η μαζική παραγωγή σύμφωνα με το τεχνικό μας αρχείο μετά την επιβεβαίωση των δειγμάτων.

3) Ανάμιξη υλικών
Το τμήμα παραγωγής θα δείξει στο εργαστήριο τον τύπο ανάμειξης υλικών με βάση το τεχνικό αρχείο. Η ΟΑ θα πραγματοποιήσει τυχαίο έλεγχο ανάλογα.

4) Διαδικασία εμφύσησης μεμβράνης
Α. Αυτοέλεγχος: Ο χειριστής θα ελέγξει αυτόματα το πλάτος του φιλμ και το καθαρό βάρος ανά μέτρο, τότε θα εγγυηθεί το σωστό μέγεθος και πάχος.
B.QA ελέγχει την ποιότητα του φιλμ κάθε 2 ώρες. Και συμπληρώστε τα δεδομένα ελέγχου σε μορφή εγγραφής. Σε αυτή τη μορφή, οι λεπτομέρειες λεπτομερειών περιλαμβάνουν πλάτος τσάντα, μήκος, καθαρό βάρος, καθώς και την ανοχή. QA πρέπει επίσης να ελέγξει το θέμα της ποιότητας του κλειδιού των γραμμών συγκράτησης ---- ---- δύναμη διαίρεση από φυσική check.QA ανάγκη σύγκριση των δεδομένων εντός της ανοχής ή όχι, αν όχι, θα ζητήσει από τον χειριστή να σταματήσει το μηχάνημα και να ρυθμίσετε ξανά για να ικανοποιήσει τη σωστή συσσώρευση. Οι ελαττωματικές ταινίες τοποθετήθηκαν στην περιοχή των απορριμμάτων.
Γ. Διαφορετικό φιλμ πάχους για τον έλεγχο της απόκλισης πρόσκρουσης, της αντοχής στο σχίσιμο, της αντοχής εφελκυσμού στην αίθουσα δοκιμών. Τουλάχιστον μία δοκιμή μιας στροφής μία φορά, Τα αποτελέσματα των δοκιμών καταγράφουν επίσης ανατροφοδότηση στην αρμόδια υπηρεσία εγκαίρως.

5) Έλεγχος ποιότητας τσάντας.
Α. Αυτός ο έλεγχος. Ο χειριστής πρέπει να βάρους το καθαρό βάρος κάθε ρολό σε ηλεκτρονική κλίμακα, για να εγγυηθεί το καθαρό βάρος της τσάντας. Η σφραγίδα πυθμένα ήταν επίσης αυτο-έλεγχος ειδικά το ρολό φιλμ άλλαξε. Όλα αυτά με φυσικό έλεγχο.
Έλεγχος B.QC. QA επίσης τυχαία έλεγχο της σφραγίσεως στο κάτω μέρος και του καθαρού βάρους, καθώς και άλλα στοιχεία για την πλήρωση της εγγραφής. Τυχαία έλεγχος κάθε 2 ώρες.Αν τα αποτελέσματα υπερβαίνουν το πρότυπο προδιαγραφών, θα ζητηθεί από τον χειριστή να σταματήσει το μηχάνημα και να ρυθμιστεί μέχρι να είναι σωστή και να λειτουργεί κανονικά. Οι ελαττωματικοί σάκοι απομονώθηκαν επίσης σε περιοχή απόρριψης.
Γ. Διαφορετικές σακούλες πάχους από διαφορετικές μηχανές που πρέπει να ελέγχουν τον έλεγχο ποιότητας σφραγίδας στο δωμάτιο δοκιμών. Τουλάχιστον μία στροφή μία φορά. Τα αποτελέσματα των δοκιμών καταγράφουν επίσης ανατροφοδότηση στην αρμόδια υπηρεσία.

6) Τα τελικά προϊόντα τυχαία ελέγχονται πριν από την αποθήκη.
Ο διαχειριστής QC θα ελέγξει τυχαία όλα τα τελικά προϊόντα, αν η ανοχή υπερβεί το πρότυπο, θα απομονωθεί και θα αποξεσθεί. Με αυτό τον τρόπο, κρατήστε όλα τα ελαττωματικά τελικά προϊόντα μακριά από την αποθήκη.

7) Ιχνηλασιμότητα ποιότητας
Έχουμε την ιχνηλασιμότητα όχι με 6 ψηφία στο κατώτατο σημείο κάθε εξωτερικού κουτιού. Είναι αντίστοιχα η ημερομηνία παραγωγής, αριθμός μηχανής. αριθ. χειριστή και σφραγισμένο αριθμό QA.Όταν έγινε θέμα ποιότητας, μπορούμε να εντοπίσουμε αυτήν την τσάντα με την ανιχνευσιμότητα όχι.

8) Ο δοκιμαστικός χώρος της αίθουσας δοκιμών
Α. Η αρχική δοκιμή ποιότητας δείγματος από τον πελάτη.
Β. Δοκιμή των δειγμάτων.
Γ. Μεγάλες δοκιμές δειγματοληψίας υλικού.
Η τεχνική της μεθόδου τροποποιήθηκε, δοκιμή δείγματος
Ε. Κανονική δοκιμή

Όλα τα παραπάνω Δοκιμή κρούσης κτυπήματος φιλμ, αντοχής σε σχίσιμο, αντοχής σε εφελκυσμό και αντοχής σφραγίσματος πυθμένα τουλάχιστον μία φορά κάθε στροφής. Συγκέντρωση των δεδομένων με τα κατάλληλα πρότυπα και ανατροφοδότηση στην υπηρεσία QC και την παραγωγή εγκαίρως.